You are not currently viewing the most recent Kidscreen Summit. Go to Kidscreen Summit 2022.


Sunday, February 9

10:00am First-Timer Tours (10:00 and 10:30) (10:00am - 11:00am)

Registration Desk

MASTER CLASS—Creating with Character: Preparing Characters for... (10:00am - 12:00pm)

Madison

MASTER CLASS—Setting up Shop: Charting the Route... (10:00am - 12:00pm)

Clinton

Mentor Meeting: Pitching & Development (10:00am - 11:00am)

Rendez-Vous

11:00am Mentor Meeting: Licensing (11:00am - 12:00pm)

Rendez-Vous

12:00pm Break (12:00pm - 2:00pm)
2:00pm MASTER CLASS—Funny for Under-Fives: Mastering the Art... (2:00pm - 4:00pm)

Madison

MASTER CLASS—Hit-Mapping: Building a Five-year Brand Plan... (2:00pm - 4:00pm)

Clinton

Mentor Meeting: Co-Productions & Financing (2:00pm - 3:00pm)

Rendez-Vous

First-Timer Tours (2:00 and 2:30) (2:00pm - 3:00pm)

Registration Desk

Monday, February 10

8:00am Breakfast (served in Americas Hall) (8:00am - 10:00am)
10:00am KEYNOTE—Shifting Platforms, Changing Audiences (10:00am - 10:45am)

Trianon

10:45am Break (10:45am - 11:00am)
11:00am The SVOD Effect (11:00am - 11:45am)

Trianon

30 Minutes with Kay Wilson Stallings, Nickelodeon... (11:00am - 11:30am)

Madison

30 Minutes with Kim Wilson, Kids' CBC (11:00am - 11:30am)

Clinton

30 Minutes with Paul DeBenedittis, Disney Channels... (11:00am - 11:30am)

Gibson

11:45am Break (11:45am - 12:00pm)
12:00pm Next-Gen Moves: Webnets to Watch (12:00pm - 12:45pm)

Trianon

UK Tax Credits 101 (12:00pm - 12:45pm)

Rendez-Vous

30 Minutes with Adina Pitt, Cartoon Network (12:00pm - 12:30pm)

Madison

30 Minutes with Kay Benbow, CBeebies (12:00pm - 12:30pm)

Gibson

30 Minutes with Sarah Haasz, Family Channel (12:00pm - 12:30pm)

Clinton

12:45pm Lunch (served in Americas Hall) (12:45pm - 2:00pm)
2:00pm Harnessing the Power of the App (2:00pm - 2:45pm)

Trianon

Co-Production Face-Off! (2:00pm - 2:45pm)

Rendez-Vous

30 Minutes with Linda Simensky, PBS Kids (2:00pm - 2:30pm)

Madison

30 Minutes with Carole Bonneau & Alan... (2:00pm - 2:30pm)

Gibson

30 Minutes with Nina Hahn, Nickelodeon International (2:00pm - 2:30pm)

Clinton

2:45pm Break (2:45pm - 3:00pm)
3:00pm Meet the Chief Creative: Nickelodeon's Russell Hicks (3:00pm - 3:45pm)

Trianon

30 Minutes with Andrew Beecham, Sprout (3:00pm - 3:30pm)

Madison

30 Minutes with Jocelyn Hamilton, Corus Kids (3:00pm - 3:30pm)

Clinton

30 Minutes with Karen Mitrega, Super RTL (3:00pm - 3:30pm)

Gibson

Lay of the Land: Co-productions and Opportunities... (3:00pm - 3:45pm)

Rendez-Vous

3:45pm Break (3:45pm - 4:00pm)
4:00pm 30 Minutes with Ted Biaselli, The Hub (4:00pm - 4:30pm)

Clinton

30 Minutes with Cecilia Padula, Boing (4:00pm - 4:30pm)

Gibson

Meet the Studio Head: DreamWorks Animation's Marjorie... (4:00pm - 4:45pm)

Trianon

30 Minutes with Brigitta Muhlenbeck, WDR (4:00pm - 4:30pm)

Madison

4:45pm Kidscreen's Kick-Off Cocktail (Join us in the... (4:45pm - 6:00pm)

Tuesday, February 11

8:00am Breakfast (served in Americas Hall) (8:00am - 10:00am)
10:00am 30 Minutes with Cheryl Taylor, CBBC (10:00am - 10:30am)

Madison

30 Minutes with Sebastian Debertin, KiKA (10:00am - 10:30am)

Gibson

30 Minutes Cecilia Persson, Turner Broadcasting EMEA (10:00am - 10:30am)

Clinton

In Conversation with Julia Donaldson (10:00am - 11:00am)

Trianon

Buzz Report: Kid Trends From the Nick... (10:00am - 11:00am)

Mercury

11:00am Break (11:00am - 11:30am)
11:30am 30 Minutes with Brian Casentini, Saban Brands (11:30am - 12:00pm)

Clinton

The Plot Thickens: Is Traditional Storytelling Alive... (11:30am - 12:30pm)

Trianon

30 Minutes with Mark Buhaj, Disney XD (11:30am - 12:00pm)

Madison

30 Minutes with Tara Sorensen, Amazon Studios (11:30am - 12:00pm)

Gibson

The Monster Success of Monster High (11:30am - 12:30pm)

Rendez-Vous

12:30pm Lunch (served in Americas Hall) (12:30pm - 2:00pm)
12:45pm Lunching With... (12:45pm - 1:45pm)

Sutton Suite

2:00pm 30 Minutes with Laurence Blaevoet, Canal+ Youth... (2:00pm - 2:30pm)

Madison

Comedy: The King of Kids TV (2:00pm - 3:00pm)

Trianon

The Ongoing Evolution of Play (2:00pm - 3:00pm)

Mercury

Translating TV to Toys: Developing Success (2:00pm - 3:00pm)

Rendez-Vous

30 Minutes with Jules Borkent, Nickelodeon International (2:00pm - 2:30pm)

Gibson

30 Minutes with Ritsuko Sakai, NHK (2:00pm - 2:30pm)

Clinton

3:00pm Break (3:00pm - 3:15pm)
3:15pm 30 Minutes with Deirdre Brennan, ABC Television (3:15pm - 3:45pm)

Madison

30 Minutes with Joe D'Ambrosia, Disney Junior (3:15pm - 3:45pm)

Clinton

New Dimensions of Live Action (3:15pm - 4:00pm)

Trianon

Boys vs. Girls: Really Understanding the Gender... (3:15pm - 4:00pm)

Mercury

Preschool Reality Check (3:15pm - 4:00pm)

Rendez-Vous

30 Minutes with Jenna Boyd, Nickelodeon Animation (3:15pm - 3:45pm)

Gibson

4:00pm Break (4:00pm - 4:15pm)
4:15pm 30 Minutes with Henrietta Hurford-Jones, BBC Worldwide (4:15pm - 4:45pm)

Gibson

30 Minutes with Tiphaine de Raguenel, France... (4:15pm - 4:45pm)

Madison

30 Minutes with David Levine, Disney Channels... (4:15pm - 4:45pm)

Clinton

Cultivating Creative Communities (4:15pm - 5:00pm)

Trianon

Meet the Critics (4:15pm - 5:00pm)

Rendez-Vous

5:00pm Kidscreen Awards Ceremony & After-Party (5:00pm - 7:30pm)

Wednesday, February 12

8:00am Breakfast (served in Americas Hall) (8:00am - 10:00am)
8:30am LEADER'S BREAKFAST—Putting the Power of Play to... (8:30am - 9:45am)

Rendez-Vous

10:00am Speed Pitching 1 (10:00am - 11:00am)

Americas Hall

The Future is Now (10:00am - 11:00am)

Trianon

Family-Friendly Film Forensics (10:00am - 11:00am)

Mercury

11:00am Break (11:00am - 11:30am)
11:30am Curation Nation: Best of the Web (11:30am - 12:30pm)

Trianon

Focus on Formats (11:30am - 12:30pm)

Mercury

Speed Pitching 2 (11:30am - 12:30pm)

Americas Hall

12:30pm Lunching With... (12:30pm - 1:30pm)

Rendez-Vous

Lunch (served in Americas Hall) (12:30pm - 2:00pm)
2:00pm It Takes a Village: Crowdfunding 101 (2:00pm - 3:00pm)

Trianon

Speed Pitching 3 (2:00pm - 3:00pm)

Americas Hall

Adventure! Comedy! Math? STEM Series in Kids... (2:00pm - 3:00pm)

Mercury

3:00pm Break (3:00pm - 3:15pm)
3:15pm The BIG Pitch! (3:15pm - 4:15pm)

Trianon

Speed Pitching 4 (3:15pm - 4:15pm)

Americas Hall


<<<<<<< .mine ======= >>>>>>> .r15006