Agenda

Agenda

You are not currently viewing the most recent Kidscreen Summit 2024. Go to Kidscreen Summit 2024.


Sunday, February 4

10:00am Event Check-In Opens (10:00am - 10:30am)

Registration Desk

12:00pm Venue Tour (12:00pm - 12:30pm)

Registration Desk

1:00pm Pitch Prep 1 (1:00pm - 2:00pm)

Pacific 14/15

2:00pm Ask an Expert (2:00pm - 3:00pm)

Pacific 17

3:00pm Pitch Prep 2 (3:00pm - 4:00pm)

Pacific 14/15

5:00pm Venue Tour (5:00pm - 5:30pm)

Registration Desk

5:30pm Welcome Party (5:30pm - 7:00pm)

Pool Garden

Monday, February 5

8:00am BREAKFAST (served until 10:00am in the Marriott Grand Ballroom 10-13 and the Outdoor Terrace) Venue Tour (8:00am - 8:30am)

Registration Desk

9:00am WTF Happened? A macroeconomic analysis (9:00am - 9:45am)

Pacific 21

10:00am Fundamental Industry Change and the Future of Kids Content (10:00am - 10:45am)

Pacific 21

30 Minutes with… Pablo Zuccarino, Warner Bros. Discovery Latin America (10:00am - 10:30am)

Pacific 17

Speed Pitching 1 (10:00am - 11:30am)

Temecula

10:30am 30 Minutes with… Kirsten Hurd, TVOKids (10:30am - 11:00am)

Pacific 16

10:45am BREAK (10:45am - 11:00am)
11:00am Moving Forward with Purpose: A legacy leadership POV (11:00am - 11:45am)

Pacific 21

Opening New Doors on Sesame Street (11:00am - 11:45am)

Pacific 18

30 Minutes with… Coralie Boitrelle-Laigle, M6 (11:00am - 11:30am)

Pacific 17

11:30am 30 Minutes with… Rick Clodfelter, Disney Branded Television (11:30am - 12:00pm)

Pacific 16

11:45am BREAK (11:45am - 12:00pm)
12:00pm What About the Indies? (12:00pm - 12:45pm)

Pacific 21

In the Room Where it Happens: The importance of diversity in decision-making (12:00pm - 12:45pm)

Pacific 18

30 Minutes with… Adriano Schmid, PBS KIDS (12:00pm - 12:30pm)

Pacific 17

12:45pm LUNCH (served until 2:00pm in the Marriott Grand Ballroom 10-13 and the Outdoor Terrace) Lunch & Learn: TV Fundamentals (12:45pm - 2:00pm)

Pacific 23/24

2:00pm KEYNOTE - Changing the World, with Science! (2:00pm - 2:45pm)

Pacific 21

Speed Pitching 2 (2:00pm - 3:30pm)

Temecula

2:45pm BREAK (2:45pm - 3:00pm)
3:00pm Another Way In: YouTube (3:00pm - 3:45pm)

Pacific 18

30 Minutes with… Patricia Hidalgo, BBC Children’s (3:00pm - 3:30pm)

Pacific 17

3:30pm 30 Minutes with… Luca Milano, RAI Kids (3:30pm - 4:00pm)

Pacific 16

3:45pm BREAK (3:45pm - 4:00pm)
4:00pm Another Way In: Roblox (4:00pm - 4:45pm)

Pacific 18

Mix & Mingle (4:00pm - 5:00pm)

Pacific 23/24

5:00pm Another Way In: Podcasts (5:00pm - 5:45pm)

Pacific 18

5:45pm Kidscreen Awards (5:45pm - 8:00pm)

Pacific 21

Tuesday, February 6

8:00am BREAKFAST (served until 10:00am in the Marriott Grand Ballroom 10-13 and the Outdoor Terrace)
9:00am KEYNOTE - Eye on AI (9:00am - 9:45am)

Pacific 21

10:00am Practical Magic: AI in application (10:00am - 10:45am)

Pacific 21

Demo Dive: Preschool/Bridge (10:00am - 10:45am)

Pacific 18

Speed Pitching 3 (10:00am - 11:30am)

Temecula

10:30am 30 Minutes with… Qing Fan, Tencent Video (10:30am - 11:00am)

Pacific 16

10:45am BREAK (10:45am - 11:00am)
11:00am Decoding Discoverability: How to own, scale and maximize your audience on social media (11:00am - 11:45am)

Pacific 21

Demo Dive: 6 to 14 (11:00am - 11:45am)

Pacific 18

30 Minutes with… Layla Lewis, Nickelodeon (11:00am - 11:30am)

Pacific 17

11:30am 30 Minutes with… Darren Nartey, ITV (11:30am - 12:00pm)

Pacific 16

11:45am BREAK (11:45am - 12:00pm)
12:00pm New Creator Economy Investors on the Hunt (12:00pm - 12:45pm)

Pacific 21

Demo Dive: Teens/YA (12:00pm - 12:45pm)

Pacific 18

30 Minutes with… Swin Chang, CBC Kids (12:00pm - 12:30pm)

Pacific 17

12:45pm LUNCH (served until 2:00pm in the Marriott Grand Ballroom 10-13 and the Outdoor Terrace) Lunch & Learn: Beyond TV (12:45pm - 2:00pm)

Pacific 23/24

2:00pm Big Brand Power: PAW Patrol is on a roll (2:00pm - 2:45pm)

Pacific 21

Atypical Approaches: Engaging kids on the spectrum (2:00pm - 2:45pm)

Pacific 18

30 Minutes with… Edward Barnieh, BBC Studios Kids & Family (2:00pm - 2:30pm)

Pacific 17

Speed Pitching 4 (2:00pm - 3:30pm)

Temecula

2:30pm 30 Minutes with… Alyssa Sapire and Kim Berglund, Disney Junior (2:30pm - 3:00pm)

Pacific 16

2:45pm BREAK (2:45pm - 3:00pm)
3:00pm CANCELLED: Big Brand Power: A Barbie bonanza (3:00pm - 3:45pm)

Pacific 21

Rebels with a Cause: How creative disobedience makes kids their best selves (3:00pm - 4:00pm)

Pacific 18

30 Minutes with… Adina Pitt, Warner Bros. Discovery (3:00pm - 3:30pm)

Pacific 17

3:30pm 30 Minutes with… Alexis Rice, YouTube (3:30pm - 4:00pm)

Pacific 16

4:00pm Big Brand Power: We’re all ears for Gabby’s Dollhouse (4:00pm - 4:45pm)

Pacific 21

30 Minutes with… Morten Skov Hansen, DR TV (4:00pm - 4:30pm)

Pacific 17

4:30pm 30 Minutes with… Jennifer Burgos-Watkinson, Eclipse Productions (Moochi) (4:30pm - 5:00pm)

Pacific 16

4:45pm CMA’s Red Chair Event...featuring Angela Santomero (4:45pm - 5:45pm)

Pacific 18

5:00pm Mix & Mingle (5:00pm - 6:00pm)

Pacific 23/24

Event Menu

Brand Menu