Agenda

Agenda

PLEASE NOTE: The times below are in Eastern Daylight Time (EDT).

You are not currently viewing the most recent Kidscreen Summit 2024. Go to Kidscreen Summit 2024.


Sunday, February 12

10:00am Event Check-In (10:00am - 6:30pm )

Registration Desk

1:00pm Pitch Prep 1 (1:00pm - 2:30pm)

Merrick

2:30pm Brainpick (2:30pm - 3:30pm)

Gusman, Tuttle, Dupont

3:30pm Pitch Prep 2 (3:30pm - 5:00pm)

Merrick

5:00pm Venue Tour (Meeting Point B) (5:00pm - 5:30pm)
6:00pm Super Bowl Watch Party (6:00pm - 9:00pm in Bayfront Ballroom)

Monday, February 13

8:00am BREAKFAST (served from 8:00am - 10:00am in Biscayne & Chopin Ballrooms)
8:30am Venue Tour (Meeting Point B) (8:30am - 9:00am)
9:00am 30 Minutes with... Rick Clodfelter (Disney Branded Television) & Ingrid Tous Tovar (Disney Junior) (9:00am - 9:30am)

Gusman, Tuttle, Dupont

Coffee with... (9:00am - 10:00am)

Merrick

9:15am 30 Minutes with... Swin Chang, CBC Kids (9:15am - 9:45am)

Flagler

9:45am KEYNOTE - Supercharge Your Creativity (9:45am - 10:45am)

Bayfront

10:45am BREAK (10:45am - 11:00am)
11:00am 30 Minutes with... Adriano Schmid, PBS KIDS (11:00am - 11:30am)

Gusman, Tuttle, Dupont

The New Franchise (11:00am - 11:45am)

Bayfront

Direct Engagement: Bringing brands to life one fan at a time (11:00am - 11:45am)

Sevilla

11:15am 30 Minutes with... Luca Milano, RAI (11:15am - 11:45am)

Flagler

11:45am BREAK (11:45am - 12:00pm)
12:00pm 30 Minutes with... Tara Sorensen, Apple TV+ (12:00pm - 12:30pm)

Gusman, Tuttle, Dupont

The Kingdom of Fandom (12:00pm - 12:45pm)

Bayfront

Making it Big on the Big Screen (12:00pm - 12:45pm)

Sevilla

12:15pm 30 Minutes with... Mary-Ellen Mullane, ABC Australia (12:15pm - 12:45pm)

Flagler

12:45pm LUNCH (served from 12:45pm - 2:00pm in Biscayne & Chopin Ballrooms) Lunch & Learn: Kids TV Fundamentals (12:45pm - 2:00pm)

Merrick

2:00pm Working with Nickelodeon (2:00pm - 2:45pm)

Gusman, Tuttle, Dupont

Pandemic Aftershocks: A kids mental health check-up with Sesame Workshop (2:00pm - 2:45pm)

Bayfront

Listen Up! What’s new and what's next in kids podcasting (2:00pm - 2:45pm)

Sevilla

2:45pm BREAK (2:45pm - 3:00pm)
3:00pm DEI 2.0: It’s all in the details (3:00pm - 3:45pm)

Bayfront

Going Game-First (3:00pm - 3:45pm)

Sevilla

3:45pm BREAK (3:45pm - 4:00pm)
4:00pm We Say Gay (4:00pm - 4:45pm)

Bayfront

Faster, Better, Cheaper: The future of IP development (4:00pm - 4:45pm)

Sevilla

Cocktails with... Super RTL (4:00pm - 5:00pm)

Gusman

Cocktails with... PBS KIDS (4:00pm - 5:00pm)

Tuttle

Cocktails with... Apple TV+ (4:00pm - 5:00pm)

Dupont

Cocktails with... Disney (4:00pm - 5:00pm)

Flagler

5:00pm Miami Vice Vibes Opening Party (Pool Terrace, 5th floor) (5:00pm - 6:30pm)

Tuesday, February 14

8:00am BREAKFAST (served from 8:00am - 10:00am in Biscayne & Chopin Ballrooms)
9:00am 30 Minutes with... Adina Pitt, Warner Bros. Discovery (9:00am - 9:30am)

Gusman, Tuttle, Dupont

Coffee with... (9:00am - 10:00am)

Merrick

9:15am 30 Minutes with... Darren Nartey, ITV (9:15am - 9:45am)

Flagler

10:00am KEYNOTE - Let’s Get Silly: Samantha Bee x Allana Harkin (10:00am - 10:45am)

Bayfront

10:45am BREAK (10:45am - 11:00am)
11:00am 30 Minutes with... Frank Dietz, Super RTL (11:00am - 11:30am)

Gusman, Tuttle, Dupont

Roadmap to Roblox (11:00am - 11:45am)

Bayfront

Just Let ‘Em Laugh: Exploring an audience shift away from edutainment (11:00am - 11:45am)

Sevilla

11:15am 30 Minutes with... DeAKids and KidsMe (11:15am - 11:45am)

Flagler

12:00pm 30 Minutes with... Lauren Glaubach, YouTube (12:00pm - 12:30pm)

Gusman, Tuttle, Dupont

What’s Next on Roblox: Hot topics and new opportunities (12:00pm - 12:45pm)

Bayfront

The Good Guys: How character traits drive kids entertainment wins (12:00pm - 12:45pm)

Sevilla

12:15pm 30 Minutes with... Kirsten Hurd, TVOKids (12:15pm - 12:45pm)

Flagler

12:45pm LUNCH (served from 12:45pm - 2:00pm in Biscayne & Chopin Ballrooms) Lunch & Learn: Consumer Products (12:45pm - 2:00pm)

Merrick

2:00pm Working with Netflix (2:00pm - 2:45pm)

Gusman, Tuttle, Dupont

Content x Confidence: Building up the next generation (2:00pm - 2:45pm)

Sevilla

2:15pm 30 Minutes with... Jennifer Vaux, Roku (2:15pm - 2:45pm)

Flagler

2:45pm BREAK (2:45pm - 3:00pm)
3:00pm Popularity Contest: Why the medium matters as much as the message (3:00pm - 3:45pm)

Sevilla

3:45pm BREAK (3:45pm - 4:00pm)
4:00pm Life in the Living Room: A global look at family viewing trends (4:00pm - 4:45pm)

Sevilla

Cocktails with... Sony YAY! (4:00pm - 5:00pm)

Gusman

Cocktails with... Amazon Kids+ (4:00pm - 5:00pm)

Tuttle

Cocktails with... Netflix (4:00pm - 5:00pm)

Dupont

5:15pm Kidscreen Awards (Bayfront Ballroom) (5:15pm - 7:45pm)

Wednesday, February 15

8:00am BREAKFAST (served from 8:00am - 10:00am in Biscayne & Chopin Ballrooms)
9:00am 30 Minutes with... Lucy Murphy, Sky TV (9:00am - 9:30am)

Gusman, Tuttle, Dupont

Coffee with... (9:00am - 10:00am)

Merrick

9:15am 30 Minutes with... Christopher Keenan, Mattel Television (9:15am - 9:45am)

Flagler

10:00am KEYNOTE - Icons in Conversation: Sonia Manzano x Misty Copeland (10:00am - 10:45am)

Bayfront

10:30am Speed Pitching 1 (10:30am - 11:30am)

Merrick

10:45am BREAK (10:45am - 11:00am)
11:00am 30 Minutes with... Claire Heinrich, France Télévisions (11:00am - 11:30am)

Gusman, Tuttle, Dupont

Who’s the Boss: Powering up kid-led content (11:00am - 11:45am)

Bayfront

The Future of Toys (11:00am - 11:45am)

Sevilla

11:15am 30 Minutes with... Katie Wilson, WildBrain (11:15am - 11:45am)

Flagler

11:45am BREAK (11:45am - 12:00pm)
12:00pm 30 Minutes with... Sarah Muller, BBC Children's (12:00pm - 12:30pm)

Gusman, Tuttle, Dupont

Tough Talk: Kids content fills the gap on heavy conversations (12:00pm - 12:45pm)

Bayfront

Retail’s New Reality (12:00pm - 12:45pm)

Sevilla

Speed Pitching 2 (12:00pm - 1:00pm)

Merrick

12:15pm 30 Minutes with... Francesca Newington, Pop Channels (12:15pm - 12:45pm)

Flagler

12:45pm LUNCH (served from 12:45pm - 2:00pm in Biscayne & Chopin Ballrooms)
2:00pm 30 Minutes with... Edward Barnieh, BBC Studios Kids & Family (2:00pm - 2:30pm)

Gusman, Tuttle, Dupont

DTC Distribution: Your brand is in your hands (2:00pm - 2:45pm)

Bayfront

2:15pm 30 Minutes with... Leena Dutta, Sony YAY! (2:15pm - 2:45pm)

Flagler

Speed Pitching 3 (2:15pm - 3:15pm)

Merrick

2:45pm BREAK (2:45pm - 3:00pm)
3:00pm CLOSING KEYNOTE - In Conversation with BBC Children’s chief Patricia Hidalgo (3:00pm - 3:45pm)

Bayfront

3:45pm Speed Pitching 4 (3:45pm - 4:45pm)

Merrick

4:00pm Flipflop Farewell Closing Party (4:00pm - 6:00pm, Pool Terrace, 5th floor) Cocktails with... WildBrain (4:00pm - 5:00pm)

Gusman

Cocktails with... Warner Bros. Discovery (4:00pm - 5:00pm)

Tuttle

Cocktails with... Nickelodeon (4:00pm - 5:00pm)

Dupont

Event Menu

Brand Menu